Over bubbelbalfun.nl

Bubbelbalfun.nl is opgericht door Marc Bregman en Ingmar Strikwerda, wij zijn beide ondernemers en ook vrienden. Na een aantal keer bubbelballen gezien te hebben werden wij enthousiast over het idee om dit zelf aan te kunnen bieden. Het is een superleuke activiteit. Niet alleen om het te doen, maar ook als toeschouwer. De naam bubbelbalfun zegt het al: een activiteit die garant staat voor fun, plezier en heel veel lachen!

Het bedrijf van Marc – lekkeruitwaaien.nl – organiseert uitjes op het strand van het Noord-Hollandse Callantsoog. Personeels- en vriendenuitjes, teambuilding, vrijgezellenfeest of familiedag. “Ik organiseer alles met het idee dat het een beleving moet zijn! Je kunt blokarten, stuntvliegeren, supboarden en waveskiën, hoe cool is dat!”
Ingmar is beheerder van het dorpshuis in Callantsoog en beschikt over vergaderzalen een toneelzaal en een mooie sportzaal. “Als beheerder bied ik de lokale verenigingen een plek, heb ruimte voor bedrijven en verenigingen die willen vergaderen en ik organiseer diverse evenementen als lezingen, live-muziek, pubbattles en ook toneel- en cabaretvoorstellingen.”